In Brabant hebben steden een intensieve relatie met hun omgeving. Het streeknetwerk LandStad de Baronie is opgezet om regio De Baronie aantrekkelijker te maken als leef- en verblijfsomgeving. Het streeknetwerk werkt aan een vitaler leefomgeving waarbij de relatie met de steden binnen de regio versterkt wordt. Om dat te realiseren ondersteunt en stimuleert het streeknetwerk projecten die het woon-, leef- en verblijfsklimaat versterken. Daarbij worden alle partijen in de regio betrokken: overheden, onderwijs, ondernemers en overige maatschappelijke organisaties. De projecten komen voort uit thema’s waarvoor het streeknetwerk zich hard maakt.

U bent van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse netwerkdag van Landstad de Baronie op donderdag 10 oktober!

Voor deze editie heeft Landstad De Baronie een mooi programma samengesteld in het thema ‘Water en natuur’. Omdat het 10 oktober de ‘Dag van de Duurzaamheid’ is, heeft deze hele dag een duurzaam tintje gekregen.

Programma

12.45 uur Ontvangst op locatie met een duurzame Baronieke
13.15 uur Welkomstwoord door Harrie Nuijten en Bert Kandel
13.45 uur Hans Peter Verroen, lid dagelijks bestuur - Waterschap Brabantse Delta
14.00 uur Wethouder De Kok, gemeente Zundert - fietsroute
14.15 uur Korte pauze koffie / thee
14.30 uur Anya van de Ven, gebiedsmanager Natuurmonumenten  – Fiets- en wandelapp
14.45 uur Rondje wandelen door het aangrenzende natuurgebied
15.45 uur Pauze met een drankje
16.00 uur Wildrik Hartman - Eigen Thermen Resort in Chaam
16.20 uur Borrel met duurzame hapjes
18.00 uur Einde

In het programma is ook een wandeling opgenomen door een natuurgebied in Zundert. Let u erop dat u gepast schoeisel aantrekt? Voor de mensen die moeilijk ter been zijn, bestaat de mogelijkheid om een rit met de huifkar te maken.

De wandeling maken we aan de hand van de app ‘NatuurRoutes’. Landstad de Baronie maakt het mogelijk dat bezoekers van de streek voortaan via deze app routes kunnen wandelen en fietsen. Het is van belang dat u voor de bijeenkomst de app al gedownload heeft.

Locatie

Het programma vindt plaats bij de werkplaats van waterschap Brabantse Delta in Zundert. Hier is echter geen parkeergelegenheid. U kunt uw auto daarom parkeren bij restaurant Tafelen in Rijsbergen (Antwerpseweg 36, 4891 CP). Hier staan vanaf 12.30 uur elektrische auto’s met chauffeur klaar om u naar de locatie te vervoeren. U kunt vanaf 16.15 uur ook weer gebruikmaken van deze shuttle service terug naar uw auto.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link.