Locatie: Breda
Niveau: hbo/wo

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Ben jij een slimme netwerker met een neusje voor kansen? En krijg jij energie van netwerken om de nieuwste subsidies te vinden en samenwerkingen op te zetten? Draag dan bij aan ons waterwerk om Midden- en West-Brabant klaar te maken voor de klimaatopgave.

Als adviseur externe financiering bij waterschap Brabantse Delta maak jij mooie, innovatieve samenwerkingsprojecten mogelijk. Jij denkt mee over nieuwe financieringsbronnen en vraagt deze succesvol aan voor het waterschap. Hiermee help je het waterschap om doelen slim te realiseren. Door financiering voor vernieuwende projecten te vinden, draag je bij aan de innovatie van het waterschap. Collega's weten jou te vinden als expert en werken graag met je samen om subsidieaanvragen en andere vormen van externe financiering tot een succes te maken. Als het lukt om nieuwe, mooie projecten van de grond te krijgen, dankzij nieuwe, externe financieringsbronnen, dan ben jij trots. Hiermee draag jij elke dag bij aan ons mooie waterwerk.

 

Dit raakt jou

  • Je geniet ervan om mensen positief te verrassen met onverwachte oplossingen.
 
  • Jij houdt van contact met allerlei mensen; zowel intern als extern.
 
  • Je weet mensen te enthousiasmeren voor projecten en ideeën, en weet de verbinding te leggen tussen collega's, samenwerkingspartners en financiers.
 
  • Jij wordt enthousiast als je nieuwe, vooruitstrevende en maatschappelijk relevante projecten ontwikkelt en mogelijk maakt.
 
  • Je vindt het interessant om in je werk veel met collega's en directie te schakelen.

 

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en hardwerkend team met slimme collega's, van jong tot minder jong, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s, genoeg ruimte om te lachen en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en

thuiswerkbudget. In deze functie kun je doorgroeien in verschillende richtingen. Denk aan de processen financiën en Juridische Zaken. Of juist verder in een specifiek beleidsveld.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Ook zijn er daarna mogelijkheden om door te groeien. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal €4.149,- en maximaal €5.742,- (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.
 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een relevante hbo-/wo-opleiding afgerond? En heb je ervaring met externe financiering en gevoel voor werken in een overheidsorganisatie? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Klaas Sloots, manager waterbeleid en plannen (076 564 1186) of Iris Adriaansen, beleidsmedewerker (076 564 1066). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
 

Het formulier wordt geladen.