Houden de klimaatverandering en zeespiegelstijging jou bezig? En word jij enthousiast van een goede grasmat op keringen? Er is werk aan de winkel en voor jou een kans om bij te dragen aan de toekomst van Midden- en West-Brabant. Grijp jij die kans?
 

Uren per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo/wo
Sluitingsdatum: 26-02-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als adviseur onderhouden waterveiligheid bij waterschap Brabantse Delta zorg jij voor veilige dijken. Dat doe je door scenario's op te stellen voor het onderhouden en beheren van de primaire en regionale keringen. Je voert stresstesten uit voor situaties met extreem weer. Ook maak je een herstelstrategie voor de situatie na hoog buiten- of binnenwater. En onderzoek je wat de beste maatregelen zijn bij de inzet van noodmaterieel en -materiaal. De inhoudelijke kracht achter innovatieve oplossingen in een uniek gebied van Nederland: dat ben jij als adviseur, samen met collega’s. Ben jij klaar om de trekkersrol op je te nemen en jouw stempel te drukken op de toekomst? Dan ben jij wie wij zoeken. Jij wil echt verschil maken in hoe we onze waterveiligheid vergroten dankzij ons weerstandsvermogen en onze veerkracht als organisatie. Hiermee draag je elke dag bij aan ons mooie waterwerk.
 

Dit raakt jou

  • Je werkt graag samen met collega's en met vakgenoten van andere waterschappen en je vindt het een uitdaging om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Jij krijgt er energie van als je op strategisch en tactisch niveau advies mag geven over waterveiligheid, watersysteem en het bestrijden van calamiteiten.
  • Jij wordt enthousiast van doelen vertalen en vastleggen in concrete en onderbouwde plannen die opgepakt worden door de buitendienst.
  • Jij bent trots als het waterschap goed voorbereid is op droogte en hoogwater.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en hardwerkend team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s, genoeg ruimte om te lachen en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en alle ruimte voor bijscholing en doorontwikkeling.

Je werkt op kantoor op het mooie Landgoed Bouvigne aan het Mastbos en deels vanuit huis.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Ook zijn er daarna mogelijkheden om door te groeien. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.874,- en maximaal € 5.271,- (schaal 10). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.
 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-/wo-opleiding afgerond in bijvoorbeeld de richting waterbouw of watermanagement? En heb je ervaring als adviseur, analist of risicomanager? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marjolijn Nijssen, teammanager onderhoudsstrategie (076 564 1939) of Henk Eland, adviseur onderhoud (076 564 1753). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Je kan reageren tot en met zondag 25 februari 2024. De gesprekken staan gepland op donderdag 29 februari 2024 in de middag.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Daarmee maak je ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Over ons Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
 

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: