Vacatures

Online solliciteren

Interesse in een baan bij waterschap Brabantse Delta? Solliciteren doe je bij ons direct online. Ga naar de vacature en kies voor 'solliciteren'. Vul jouw gegevens in en kies voor 'solliciteren'. Je krijgt per e-mail een bevestiging van uw sollicitatie. Ook de verdere procedure verloopt per e-mail. Informeer ons dus als jouw e-mailadres wijzigt. De formele procedure lees je in onze sollicitatiecode (84 Kb).

Wij hechten veel waarde aan een gerichte motivatie. Daarom nemen wij open sollicitaties niet in behandeling. Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je dan aan voor onze e-mailservice. Je krijgt dan vanzelf bericht als er een vacature is die aan je profiel voldoet. 

Stages

Ben je student (MBO, HBO of WO) en op zoek naar een stageplek? Waterschap Brabantse Delta biedt regelmatig stages of afstudeerprojecten aan in diverse vakgebieden. Je kunt rekenen op een moderne werkplek, goede begeleiding, betrokken collega’s en een prima stagevergoeding. 

Interesse in een stage bij waterschap Brabantse Delta? Kijk in het onderstaand overzicht of waterschap Brabantse Delta voor jou een passende stageplaats heeft. Staat er nu geen stageopdracht tussen, houd dan onze website in de gaten of meld je aan voor de e-mailservice. Je krijgt dan vanzelf bericht als er een vacature of stageplaats is die aan jouw profiel voldoet.