Locatie: Breda
Niveau: hbo/wo

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Heb jij een passie voor voldoende water voor mensen, dieren en planten? En krijg jij energie van de woorden klimaatrobuust en droogtebestrijding? Draag dan bij aan ons waterwerk op een prachtige werkplek, midden in de natuur.

Als beleidsmedewerker peilbesluiten bij waterschap Brabantse Delta leg jij samen met collega's en externe partijen de puzzel ‘hoeveel water is voldoende?’. Deze puzzel verandert continu. Zo probeer je op verschillende plekken in ons werkgebied, waar mogelijk, te zorgen voor voldoende water. Hiermee help je ook mee aan een klimaatrobuust watersysteem. Je stelt peilbesluiten op en bent het aanspreekpunt voor onze peilbeheerders in het veld. Ook zorg je voor draagvlak bij agrariërs, gemeenten en natuurbeheerders en werk je graag samen met specialisten, zoals hydrologen en ecologen. Je hebt veel verschillende contacten binnen en buiten het waterschap. Jij bent pas echt blij als alle betrokken partijen tevreden zijn over de uitkomst van jullie puzzel. Hiermee draag jij elke dag bij aan ons mooie waterwerk.

Dit raakt jou

· Jij wil echt verschil maken in hoe we met ons water omgaan.

· Jij houdt van contact met allerlei mensen; van onze eigen peilbeheerders in het veld en collega's in de centrale regiekamer tot vakspecialisten en externe partijen.

· Jij krijgt energie van keukentafelgesprekken en het voorzitten van een overleg met collega's, maar ook van overleg met bestuurders en grotere bijeenkomsten.

· Jij krijgt graag de vrijheid om zelf je rol in te vullen.

· Jij werkt graag samen met collega's, maar krijgt ook energie van het begeleiden van je team vakspecialisten.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en hardwerkend team met slimme collega's, van jong tot minder jong, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan
welkom bij ons.

Naast leuke collega’s, genoeg ruimte om te lachen en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop en een telefoon. In deze functie kun je doorgroeien in verschillende richtingen. Denk aan projectleider of planvormer of juist verder op het gebied van beleidsmedewerker.


Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Ook zijn er daarna mogelijkheden om door te groeien. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.736,00 en maximaal € 5.092,00 (schaal 10). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-/wo-opleiding afgerond in de richting hydrologie of waterbeheer? En heb je veel ervaring met schrijven en lastige vraagstukken oplossen? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Klaas Sloots, manager waterbeleid en plannen (076 564 1186) of Marie-Louise Kroon, beleidsmedewerker peilbesluiten (06 1853 6952). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk.

Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

 

Het formulier wordt geladen.