Standplaats: Noord-Brabant
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 28-05-2021

Het proces Bestuur & Communicatie van waterschap Brabantse Delta zoekt een enthousiaste, flexibele en daadkrachtige

Bestuurs- en directiesecretaresse / -secretaris (36 uur)

Wat zijn je werkzaamheden?
Als bestuurs- en directiesecretaresse houd je meerdere ballen in de lucht. Je maakt deel uit van het bestuurssecretariaat, waarbij je elkaar bij afwezigheid vervangt. De omgeving waarin je werkt is politiek gevoelig en dynamisch. Je voert secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor bestuurs- en directieleden. Het is belangrijk dat jij goed in staat bent om op de juiste manier met vertrouwelijke informatie om te gaan. Bovendien zoeken we iemand die flexibel is, graag samenwerkt in een team met een breed palet aan taken om zo gezamenlijk de kwaliteit van het secretariaat hoog te houden.
Je bent de spin in het web, ondersteunt en ontzorgt. Het is belangrijk dat je meerdere agenda’s actief kan managen, vlot verzoeken kan afhandelen en oog hebt voor het betrekken van de juiste interne medewerkers. Tevens draag je zorg voor accurate behandeling en archivering van stukken en zaken.
 

Wat zoeken we?
Wij zoeken een open, assertieve en integere persoonlijkheid. Iemand die:

  • Een dienstverlenende houding en talent voor plannen en organiseren heeft;
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden bezit;
  • Flexibiliteit combineert met resultaatgerichtheid;
  • Een proactieve houding met accuratesse kent;
  • Stressbestendig is.
 

Wat vragen we?
Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse/management assistente;
  • Meerjarige secretariële ervaring in een soortgelijke functie bij topmanagement/bestuur;
  • Kennis van de programma’s Word, Outlook, Excel, Ibabs en Djuma (of een ander geavanceerd postregistratiesysteem/workflowprogramma).
Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 

Wat bieden we?
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.629,- en maximaal € 3.560,- bruto per maand (schaal 8). Daarnaast beschikt iedere medewerker over een individueel keuze budget van 20,5%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Dit budget kun je aanwenden voor bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of het genereren van extra inkomen.  Je kunt er ook voor kiezen om het budget uit te laten betalen.
 

Reageren?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen. Reageren kan tot en met 20 juni, via onze website. De eerste gesprekken vinden op 29 juni plaats. Bij vragen kan je contact opnemen met Klaas Sloots, Manager Bestuur & Communicatie a.i., via k.sloots@brabantsedelta. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 1425) of Tessie Horn (076 564 1136).

Let op: sollicitaties kun je indienen via de website, via e-mail worden deze niet in behandeling genomen.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature