Contractmanager Onderhouden

Zoek jij zaken tot in de puntjes uit en houd je graag rekening met verschillende wensen en belangen? En heb jij een passie voor alle soorten onderhoud – of het nu gaat om natuur, elektrisch, mechanisch of bouwkundig? Bouw mee aan ons contractmanagement en zorg voor een mooiere en betere leefomgeving, nu en in de toekomst. 
 

Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo
Sluitingsdatum: 12-08-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als contractmanager onderhouden bij waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Jouw ervaring en kennis zijn daarbij onmisbaar. Want bij waterschap Brabantse Delta zorg jij ervoor dat het contractmanagement binnen ons proces ‘onderhouden’ verder wordt geprofessionaliseerd en geïmplementeerd. Zo voldoen onze contracten aan de nieuwste wet- en regelgeving en sluiten ze aan bij actuele thema’s, zoals klimaat en duurzaamheid en innovatie. Jij bent écht trots op jouw waterwerk als alle contractafspraken worden nageleefd en de gewenste doelstellingen worden behaald.

Dit raakt jou

  • Jij haalt voldoening uit het complete contractmanagement; van voorbereiding tot aanbesteding, en van risicoanalyses tot verbeterprocessen.
  • Jij houdt van structuur en houdt graag het overzicht. Daardoor weet je precies wat de status is van contracten en wie erbij betrokken is.
  • Jij bent een echte verbinder. En dus vind je het leuk om contact te leggen binnen je eigen team, maar ook met leveranciers en collega’s uit andere processen, zoals inkoop, juridische zaken en bedienen.
  • Jij zorgt er graag voor dat het onderhoudsproces nóg soepeler verloopt. Daarvoor houd je rekening met de wensen en behoeften van jouw collega’s. Dat maakt hen en jou nóg blijer met hun waterwerk.
  • Jij weet precies wat je moet doen tijdens onderhandelingen, en geeft je collega’s graag advies.  

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en thuiswerkbudget en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 
Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.952,- en maximaal € 5.376,- (schaal 10). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.
 
En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-opleiding afgerond en ervaring met inkoop- en contractmanagement? En heb je al eerder gewerkt binnen het technische of cultuurtechnische werkveld? Dan maken we heel graag kennis met jou. 
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Bert-Jan Sprangers, contractmanager (076 564 11 23). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning. 

Je kunt reageren tot en met zondag 11 augustus. De gesprekken zijn gepland op dinsdag 20 augustus 2024 in de middag. 

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 870 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: