Standplaats: Heerle
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 27-05-2021

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Team
Het team Cultuurtechniek West valt onder het proces Onderhouden en bestaat uit een teammanager, senior- en cultuurtechnisch medewerkers en werkvoorbereiders. Het team opereert in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. 
 

De functie
Als cultuurtechnisch medewerker werk je nauw samen in een enthousiast team van 20 personen.
Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan watergangen en kunstwerken; handmatig of machinaal met een kraan of maaiboot. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het maaien van kreken en sloten, het herstellen van oevers en stuwen, snoeiwerk en het plaatsen van noodpompen. Kortom een allround vakman.
Je bent het aanspreekpunt voor vragen in het veld. Waar mogelijk los je problemen in het werk zelfstandig op. De meldingen en klachten vanuit de Frontoffice behandel je binnen de gestelde tijd en werk je administratief af in overleg met de senior cultuurtechnisch medewerker.
In de calamiteitenbestrijding ben je actief betrokken en je neemt deel aan de wachtdienst.
 

Wat vragen we?
Je hebt een MBO niveau 2/3 diploma, VCA en bent in het bezit van een een rijbewijs T en B/BE. Een machinistenopleiding is een pre
Je bent stressbestendig en je ziet een uitdaging in combinatie van werkzaamheden. Je hebt ervaring met een bandenkraan en/of een rupskraan. Je werkt zelfstandig maar ook in een team kan je samenwerken. Digitaal ben je goed onderlegd en je weet van aanpakken. Je bent bereid om flexibel te worden ingezet, zowel qua werk als qua locatie. De andere locaties zijn Heijningen (ook team West) en Zundert en Raamsdonkveer ( team Oost). Bovendien ben je bereid je te ontwikkelen. Je hebt geen acht tot vier mentaliteit maar een proactieve houding en een positieve instelling.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 

Wat bieden we?
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie.

Je salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2270,- en maximaal € 2.800,- bruto (schaal 5). Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden zoals het individueel keuzebudget (IKB) van 20%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Je kunt dit budget vrij besteden: geheel of gedeeltelijk laten uitbetalen (per maand, per jaar of een paar keer per jaar) en/of je kunt er extra verlofdagen van kopen.
 

Reageren?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website.
Let op: deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Dit betekent dat de sollicitatie snel in behandeling kan worden genomen en de procedure bij het vinden van geschikte kandidaten korter wordt. Je kunt worden uitgenodigd voor een (digitaal) koffiemoment.
Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Peetjan Hessels, Teammanager Cultuurtechniek West (076 564 18 48). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 – 564 14 25) of Tessie Horn (076- 564 11 36).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature