Ben jij een natuurliefhebber en het liefst de hele dag buiten door weer en wind? En wil jij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud aan onze dijken en vaarwegen? Door je inzet zorg je voor een mooiere en veiligere leefomgeving, nu en in de toekomst.

Minimum aantal uur per week:
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Heijningen
Niveau: mbo
Sluitingsdatum: 19-04-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als cultuurtechnisch medewerker bij team keringen & vaarwegen van waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Je voert onderhoud uit op en rondom onze keringen en vaarwegen. Ook houd je je bezig met maaiwerkzaamheden met onder andere een bosmaaier en laagzwaartepuntvoertuig. Je ondersteunt bij inspecties, zoals bijvoorbeeld de voorjaarsinspectie van onze keringen en de wortelproef. En je bedient lokale bruggen en sluizen als dit nodig is. Ons waterwerk stopt nooit. Die verantwoordelijkheid voel jij elke dag. Daarom sta jij ook klaar om tijdens een wachtdienst te helpen bij een calamiteit.

Dit raakt jou

  • Jij vindt het gaaf om met je handen en bijbehorende machines werkzaamheden zoals maai- en snoeiwerkzaamheden uit te voeren. Zo blijven onze dijken en vaarwegen in goede staat.
  • Jij krijgt energie van de buitenlucht en wordt enthousiast van de bijzondere, soms ook uitdagende locaties waar je werkt. 
  • Jij houdt van afwisseling in je werk en dat is maar goed ook, want geen dag is hetzelfde. Denk aan het buiten zijn en je verschillende werkzaamheden.
  • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken, maar ook leuk om samen te werken. Dit doe je met collega’s uit je team, maar ook andere collega’s buiten.
  • Jij neemt vrijheid om je werk zelf in te delen serieus. En die krijg je hier ook!

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team, waar je wordt uitgedaagd om te groeien, bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een tablet en een telefoon. In deze functie kun je doorgroeien. Denk aan de rol van senior cultuurtechnisch medewerker.   
 
Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 2.807,- en maximaal € 3.507,- (schaal 6). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je opleiding op het gebied van groenvoorziening of grond-, weg- en waterbouw en ben jij in het bezit van een rijbewijs BE en T? Heb je kennis van dieren en planten en basiskennis over waterkeringen? Dan maken we heel graag kennis met jou. Een vaarbewijs en Marifoon certificaat heb je nodig, maar kun je ook bij het waterschap behalen.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sjoerd Koenraadt, teammanager keringen & vaarwegen (076 564 11 17) of Jamy Lodders, senior cultuurtechnisch medewerker (076 564 10 35). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning. 

Je kan reageren tot en met donderdag 18 april. De gesprekken zijn gepland op dinsdag 23 april in de ochtend.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: