Standplaats: Noord-Brabant
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 29-09-2021

Het proces Onderhouden van waterschap Brabantse Delta zoekt een

Dataverwerker/ tekenaar (36 uur)

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Proces
De technische objecten van het waterschap worden in stand gehouden door de medewerkers van het proces Onderhouden. Dit zijn objecten op het gebied van waterkeringen, watergangen, vistrappen, zuiveringsinstallaties, transportleidingen, gemalen, stuwen, inlaten, sluizen, beweegbare bruggen etc. We doen inspecties naar de toestand van de objecten en voeren preventief en correctief onderhoud uit samen met externe specialisten. Binnen dit proces werken zo’n 140 collega’s in diverse functies, zoals monteurs, adviseurs, werkvoorbereiders, toezichthouders en teammanagers.

Het beheren van de documenten van de technische objecten van het waterschap, is één van de taken van het proces Onderhouden en dit gebeurt vanuit standplaats Breda. Deze informatie moet actueel en betrouwbaar zijn en we zijn bezig met een inhaalslag om de data compleet te krijgen.

De functie
Als dataverwerker/ tekenaar ben je een belangrijke schakel in het op orde krijgen en houden van onze asset-informatie. Je zorgt voor de verwerking, het beschikbaar stellen en het aanpassen van tekeningen, schema´s en verdere documentatie van de (technische) objecten van het waterschap. Vanuit projecten komen opleverdossiers, die je controleert en verwerkt in de softwaresystemen. Overbodige informatie archiveer of verwijder je. Nieuwe asset-informatie voeg je toe volgens de vaste informatiestructuur en nieuwe objectonderdelen geef je een codering. Je maakt maatwerktekeningen en levert informatie aan die opgevraagd wordt. Je werkt nauw samen met de andere dataverwerkers/ tekenaars. Samen schatten jullie in wat het meest urgent is, zorgen jullie dat de vragen van derden worden opgepakt en dat de aanvragers op de hoogte zijn van de voortgang van het werk.

Wat zoeken/vragen we?

  • De functie vraagt om minimaal een MBO denk- en werkniveau.
  • Je hebt een technische opleiding gedaan, zoals werktuigbouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek of automatisering.
  • We zoeken iemand die nauwkeurig is, gestructureerd werkt en heldere afspraken maakt.
  • Je houdt overzicht, weet waar anderen aan werken en zorgt dat dit aansluit op je eigen werk.
  • Je vindt het leuk om met grote (online) softwaresystemen, data-beheersystemen en tekenpakketten te werken zoals Autocad, Meridian en Geoweb.
  • Je bent handig met Excel en je hebt een streepje voor als je bekend bent met importsheets.
  • Digitaal werken en flexibele werkplekken zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je werkt aan je eigen toekomst en je persoonlijke ontwikkeling.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Wat bieden we?
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.679, - en maximaal € 3.560, - bruto per maand (schaal 8). Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden zoals het individueel keuzebudget (IKB) van 21%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Je kunt dit budget vrij besteden: geheel of gedeeltelijk laten uitbetalen (per maand, per jaar of een paar keer per jaar) en/of je kunt er extra verlofdagen van kopen.

Interesse?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website. Reageren kan tot en met donderdag 28 oktober 2021. De eerste ronde van de selectiegesprekken staat gepland op donderdag 4 november in de middag. De tweede ronde staat gepland op maandag 8 november in de ochtend. En het arbeidsvoorwaardengesprek wordt in onderling overleg ingepland. 

Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Marjolijn Nijssen, teammanager Onderhoudsstrategie (076 564 1939). Voor vragen over je sollicitatie of de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature