Regionale DuurzaamheidsTOP

13 november 2017 (12:30 - 18:00 uur)
Breda International Airport

Winst door duurzaamheid
Dat is de titel van de regionale DuurzaamheidsTOP die op maandag 13 november van 12.30 tot 18.00 uur plaatsvindt op Breda International Airport. Het congres heeft als doel te inspireren, enthousiasmeren, motiveren en verbinden van mensen, ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheden over de mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling en circulair ondernemen in de regio. Belangrijke thema’s tijdens deze editie zijn: regionale energietransitie; gezamenlijke verduurzaming bedrijventerreinen; circulaire economie met nieuwe ketens; en de rol van vastgoedpartijen in de duurzame energieopwekking.

Inspirerende pitches
Verder is er een bedrijvenmarkt met inspirerende voorbeelden en verschillende ‘pitches’. In het plenaire programma interviewt gastheer Jort Kelder ondernemers en bestuurders. Ook worden koploperbedrijven beloond met De Groene Pluim als blijk van waardering en erkenning, omdat ze actief zijn op vier geselecteerde speerpunten van BZW.

Meer informatie?
Het volledige programma is te vinden via de website www.winstdoorduurzaamheid.nl. De DuurzaamheidsTOP wordt georganiseerd door de gemeenten Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, waterschap Brabantse Delta en de Regio West-Brabant (RWB). Het programma is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW), het regionale netwerk van bedrijven en ondernemersverenigingen.

Uitnodiging Regionale DuurzaamheidsTOP