Rondleiding RWZI Riel en Open dag (zorg)boerderij ’t Zandeind

14 april 2019 (11:00 - 15:00 uur)
’t Zandeind 32a – 34, 5133 AB Riel

Op zondag 14 april openen wij samen met boerderij ’t Zandeind onze deuren. De dag wordt een uitje voor het hele gezin. Naast alle activiteiten die op de boerderij georganiseerd worden, is het op deze dag mogelijk om een kijkje te nemen in onze Riool Water Zuivering in Riel die naast ’t Zandeind ligt. We nemen je mee door de zuivering en laten zien wat er nou écht gebeurt met de poep en plas die jij door de wc spoelt, of het douchewater wat door het putje verdwijnt. 

Voor of na het bezoek aan de zuivering kan de naastgelegen boerderij ’t Zandeind worden bezocht. Op ’t Zandeind is het afgelopen jaar een nieuwe zorgboerderij gerealiseerd. Tijdens de open dag is het mogelijk om die te bezoeken. Daarnaast kan er worden rondgelopen op de camping en wordt er uitleg gegeven over alle andere dingen die op ’t Zandeind mogelijk zijn. Denk aan het verkopen van hun eigen vlees, excursies, familiefeestjes en nog veel meer.

Naast de eigen koeien, kalfjes, geiten, konijnen en ezels komen er nog zo'n 70 andere knuffeldieren naar de boerderij. Daarnaast is het mogelijk ritjes te maken (en niet alleen op een pony!). Uiteraard staat er een groot springkussen, zijn er clowntjes aanwezig, is er een speelhoek voor de kinderen en hebben we prijsvragen. Op het culinaire plein is het mogelijk allerlei lekkernijen te proeven en te kopen. Bovendien is er een gezellig terras aanwezig. Kortom, laat je verrassen en zorg dat je erbij bent! Openingstijden ’t Zandeind 10:00 – 17.00

Parkeren

Parkeren voor fietsers en auto's is alleen mogelijk op de parkeerweide, ingang via de Zeggestraat. Volg aanwijzingen van de parkeerregelaars.

We zien u graag op 14 april!