Informatiearchitect

Heb jij passie voor innovatie en technologie en een heldere visie op (informatie-)architectuur? En wil jij met jouw kennis bijdragen aan een efficiëntere en beter presterende gegevens- en applicatiearchitectuur? Kom bijdragen aan ons waterwerk op een prachtige werkplek, midden in de natuur.
 

Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo/wo
Sluitingsdatum: 16-08-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als informatie architect bij waterschap Brabantse Delta zit je met je hoofd in de informatievoorziening en met je hart in het water! Jij zit boven op de technologische ontwikkelingen en vertaalt deze naar beleid en kaders voor onze informatievoorziening. Zo kunnen we ons waterwerk efficiënter inrichten én verbeter je onze besluitvorming. Door het ontwerpen en doorvoeren van innovatieve oplossingen, draag je bij aan het verbeteren van onze informatievoorziening. Dát maakt jou trots op je waterwerk! 

Dit raakt jou

  • Jij houdt van afwisseling in je werk. Je beschrijft, ontwikkelt én actualiseert de gegevens- en applicatiearchitectuur binnen onze organisatie. 
  • Jij hebt een duidelijke visie op innovatie en technologische ontwikkelingen, en vertaalt deze naar concrete en effectieve oplossingen.
  • Jij vindt het een uitdaging om complexe informatie begrijpelijk uit te leggen en oplossingen af te stemmen op wat de organisatie nodig heeft.
  • Je krijgt energie van samenwerken. Je werkt nauw samen met andere (technische) architecten, informatieadviseurs, projectmanagers en operationele teams om samen het doel te behalen.
  • Jij behoudt graag het overzicht. Binnen je werk houd je rekening met de relaties tussen gegevens, applicaties, de technische architectuur én de behoeftes vanuit de organisatie en ons waterwerk.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een sterk en gezellig team, team informatievoorziening, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon, een thuiswerkbudget en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.  

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.385,- en maximaal € 6.058 (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen. 

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-/wo-opleiding richting informatiemanagement of -technologie? En heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of iets wat hier op lijkt? Dan maken we heel graag kennis met jou.  
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arend van der Meer, manager facilitair & ICT (076 564 10 27). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Je kunt reageren tot en met donderdag 15 augustus 2024. De gesprekken staan gepland op 20 augustus.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij ons. Samen met zo’n 870 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: