Locatie: Zundert
Niveau: mbo

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Ben jij een natuurliefhebber en het liefst de hele dag buiten? En vind jij het leuk als geen dag hetzelfde is? Kom dan onze sloten, beken en groen onderhouden.

Als maaibootmachinist bij waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Jouw ervaring en kennis zijn daarbij onmisbaar. Bij waterschap Brabantse Delta doe jij maaiwerkzaamheden met de maaiboot in het maaiseizoen en herstel je oevers en vernieuw je stuwen in de winterperiode. Dit doe je alleen, maar ook samen met collega's. Ons waterwerk stopt nooit. Die verantwoordelijkheid voel jij ook elke dag. Daarom sta jij ook klaar om tijdens een wachtdienst te helpen bij een calamiteit.

 

Dit raakt jou

·

  • Jij krijgt energie van de buitenlucht.
 
  • Jij houdt van werken met je handen én machines.
 
  • Jij vindt het leuk om met mensen om te gaan en hun vragen te beantwoorden.
 
  • Jij vindt afwisseling in je werk leuk. Het ene moment doe je maaiwerkzaamheden, het andere moment herstel je oevers en doe je ander onderhoudswerk.
 
  • Jij gaat graag zelfstandig op pad, maar zoekt ook op z’n tijd de samenwerking met collega’s op.


 

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt gereedschap, een laptop en een telefoon.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 2.701,- en maximaal € 3.380,- (schaal 6). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.
 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een mbo-opleiding op niveau 2 of 3 afgerond en ben jij in het bezit van een rijbewijs B/BE en T? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maurice van Hassel, teammanager cultuurtechniek oost (076 – 564 13 39). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

 

Het formulier wordt geladen.