Inloopdagen werkzaamheden Weerijs-Zuid op 25 en 26 augustus

10 augustus 2015 De bestuurscommissie Weerijs-Zuid organiseert op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus 2015 inloopdagen over de aanstaande werkzaamheden in Weerijs-Zuid. De dagen worden gehouden in het ontmoetingscentrum ‘De Koutershof’ aan de Koutershof 4 in Rijsbergen. Bezoekers zijn welkom op dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur en op woensdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

In oktober 2015 start de bestuurscommissie officieel met de uitvoering van de werkzaamheden. Dankzij de afgeronde procedures tegen het ruilplan, is het ‘voorbereidende werk’ voltooid. Voor het eerst worden de resultaten van de voorbereidingsfase dan buiten zichtbaar.

Inloopdagen

Bezoekers krijgen tijdens de inloopdagen meer informatie over de aanstaande werkzaamheden. In de Koutershof vindt u onder andere kaarten met de geplande kavelaanvaardings- en natuurbouwwerken. Op de dagen zijn vertegenwoordigers van de bestuurscommissie, medewerkers van de provincie, de aannemer en de directievoerder aanwezig om uw vragen te beantwoorden en zaken nader toe te lichten.

Weerijs-Zuid

Provincie Noord-Brabant, ZLTO, gemeenten Zundert en Breda, Waterschap Brabants Delta, Brabants Landschap en Staatsbosbeheer werken samen aan een nieuwe inrichting voor het gebied Weerijs-Zuid. Weerijs-Zuid vergroot de aantrekkelijkheid en leefbaarheid voor alle inwoners en recreanten en zorgt voor een sterkere agrarische economie met meer ruimte voor natuur, recreatie, water, wonen en werken.

Meer informatie over werkzaamheden van het waterschap