Stem project ‘Herinrichting Markdal’ naar de ‘Eenvoudig Beter Trofee’

6 maart 2017 In heel Nederland werken overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven samen aan projecten om zich voor te bereiden op de nieuwe Omgevingswet. De manier waarop zij dit doen is inspirerend. Bovendien zijn zij koplopers in het werken met deze wet. Daarom wil het ministerie van Infrastructuur en Milieu deze projecten belonen en in het zonnetje zetten. Dit gebeurt met de uitreiking van de ‘Eenvoudig Beter Trofee’. Dit jaar zijn er vijf projecten genomineerd, waaronder een project waarin waterschap Brabantse Delta meewerkt en burgerparticipatie voorop staat. Stemt u mee om dit project een stapje verder naar de trofee te brengen?

Herinrichting Markdal

Het project waar het om gaat is ‘Herinrichting Markdal’ in de gemeenten Breda en Alphen-Chaam. In dit project werken de Vereniging Markdal, boeren, omwonenden, overheden, natuurorganisaties en andere betrokkenen samen aan een plan voor een vrij stromende Mark en een mooi, duurzaam en vitaal Markdal. Met dit plan in de hand willen zij vervolgens samen aan de slag met de uitvoering. Een goed voorbeeld van burgerparticipatie, waarin overheden een deel van het werk overlaten aan burgers.

Breng je stem uit!

Wilt u dat het project ‘Herinrichting Markdal’ de ‘Eenvoudig Beter Trofee’ wint? Stem dan nu op dit project via de stemwebsite. U leest hier gelijk meer over dit project en de andere genomineerde projecten.