Waterschap Brabantse Delta in top 3 van Beste Overheidsorganisatie 2017

21 september 2017 Waterschap Brabantse Delta staat in de finale van de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie 2017’. “We zijn enorm trots op de finaleplaats”, aldus secretaris-directeur Hein van Stokkom. “Hiermee laten we zien dat we een moderne organisatie zijn midden in de samenleving en een goede werkgever”.

Iedere genomineerde moest aan de hand van zeven criteria laten zien waarom zij de titel Beste Overheidsorganisatie 2017 verdienen. Waterschap Brabantse Delta heeft een film en een e-zine.PDF over de organisatie gemaakt. Deze film en e-zine hebben de jury tot nu overtuigd en dat is een enorme erkenning voor onze organisatie, zijn medewerkers en het bestuur. De jury beslist de komende periode aan de hand van een bezoek aan elke finalist, wie de titel krijgt.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Vereniging voor Overheidsmanagement. De verkiezing is bedoeld om van elkaar als overheidsorganisaties te leren, door goede ideeën en initiatieven te delen. De finale vindt plaats op 20 november in de Ridderzaal.

Wilt u op de hoogte blijven van onze deelname aan de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie 2017? Volg ons dan op Facebook, Twitter of LinkedIn.