Waterpoort Weekend

12 juni 2018 Het weekend van 15 t/m 17 juni vindt het Waterpoort Weekend plaats. Op verschillende plaatsen in het gebied worden diverse activiteiten georganiseerd, allemaal rondom het centrale thema Water.
Waterpoort Weekend

Gegarandeerd plezier voor jong en oud. Wilt u weten wat er allemaal georganiseerd wordt? Bekijk dan het volledige overzicht op www.waterpoortweekend.nl.

Waterschap Brabantse Delta kunt u vinden op zaterdag 16 juni op het festival ’n Bietje Koekoek aan de Waterkant in Zevenbergen. Op zondag 17 juni zijn medewerkers van ons waterschap aanwezig bij gemaal Blauwe Sluis in Steenbergen tijdens het evenement ‘Proef en beleef de Cruijslandse Kreken’.

Waterpoort gebied

Rondom het Volkerak – Zoommeer ligt een gebied dat het waard is om te ontdekken. Een gebied met een gemeenschappelijke geschiedenis op de grens van land en water. Eens aan zee gelegen, nu rondom levendig bevaren binnenwateren.

Een gebied vol Water, Erfgoed Deltanatuur en Landschap. Een gebied wat leeft en waar je heerlijk tot rust kan komen.

Dat is waar het binnen Waterpoort om draait. Waterpoort is een samenwerkingsorganisatie op de grens van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland met als doel samen kansen te benutten die we alleen niet kunnen realiseren.