Standplaats: Raamsdonksveer
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 29-04-2021

Het Proces Onderhouden van waterschap Brabantse Delta zoekt een:
Senior cultuurtechnisch medewerker (36 uur)
Standplaats: Raamsdonksveer

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Het team Cultuurtechniek Oost valt onder het proces Onderhouden en bestaat uit een teammanager, senior- en cultuurtechnisch medewerkers en werkvoorbereiders. Het team opereert in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. 
 

Functieomschrijving
Als senior cultuur technisch medewerker werk je nauw samen in een enthousiast team van 20 personen. Je krijgt je een gebied toegewezen waarin je verantwoordelijk bent voor het cultuurtechnisch en civieltechnisch onderhoud aan waterlopen,  groenelementen en kunstwerken. Met de peilbeheerder stem je af over het te voeren waterpeil en bedien je de handmatige gemalen, stuwen en inlaten. Daarnaast ben je namens de directievoerder toezichthouder op de RAW bestekken. Je controleert en rapporteert over de kwaliteit en voortgang van het werk. Met als kaders de RAW, de Wet Natuurbescherming en Kwaliteit Arbo en Milieu.
Je bent het aanspreekpunt voor vragen in het veld. Waar mogelijk los je problemen in het werk zelfstandig op. De meldingen en klachten vanuit de Frontoffice behandel je binnen de gestelde tijd en werk je administratief af.
In de calamiteitenbestrijding ben je actief betrokken en je neemt deel aan de wachtdienst.
 

Functie-eisen
Je bent stressbestendig en je ziet een uitdaging in combinatie van werkzaamheden. Je hebt kennis van techniek, waterhuishouding, ecologie en landbouw. Je werkt zelfstandig maar ook in een team kan je samenwerken. Digitaal ben je goed onderlegd en je weet van aanpakken. De andere locaties zijn Zundert (ook team Oost), Heijningen en Heerle (beide team West).
Bovendien ben je bereid je te ontwikkelen. Je hebt geen acht tot vier mentaliteit maar een proactieve houding en een positieve instelling.

Wat vragen we?
Een gedreven communicatief vaardig persoon die staat voor de waterschapstaken. Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma en VCA. Certificaat WNB1 (Wet Natuurbescherming) is een pre.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.422,- en maximaal € 3.165,- (schaal 7) bruto per maand. Daarnaast beschikt iedere medewerker over een individueel keuze budget van 20%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Dit budget kun je aanwenden voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of volgen van een opleiding.

Bij waterschap Brabantse Delta sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap is een must en er is veel ruimte voor groei. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en er zijn daarom diverse mogelijkheden op het gebied van flexibel werken.
 

Contactinfo
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website.
Let op: deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Dit betekent dat de sollicitatie snel in behandeling kan worden genomen en de procedure bij het vinden van geschikte kandidaten korter wordt. Je kunt worden uitgenodigd voor een (digitaal) koffiemoment.
Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Maurice van Hassel, Teammanager Cultuurtechniek Oost (076 564 1339). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 1425) of Tessie Horn op (076 564 1136).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 
 

Solliciteer op deze vacature