Locatie: Breda
Niveau: hbo

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Krijg jij energie van uitdagende inkoopprocessen en gaat jouw bloed sneller stromen van ingewikkelde aanbestedingen? Zorg voor de betrouwbaarheid van ons waterwerk. Kom werken op onze prachtige werkplek, midden in de natuur.

Als senior inkoopadviseur bij waterschap Brabantse Delta ben je beleidsmatig en strategisch bezig met inkoopprocessen en contractmanagement. Daarnaast pak je de meest ingewikkelde aanbestedingen op. En je zet jouw ervaring graag in om collega’s in je team te begeleiden en verder te helpen in hun advieswerk. Tijdens dit werk heb je veel verschillende contacten, van directie en management tot contractmanagers. Ook werk je mee aan controles, intern en bij accountantscontroles. Hiermee draag je bij aan de betrouwbaarheid van het waterschap.

Dit raakt jou

· Jij vindt snelle ontwikkelingen in je werk leuk. Denk aan digitalisering, klimaat en duurzaamheid plannen en nieuwe werkwijzen rondom inkoop.

· Jij krijgt energie van het schakelen in de snel veranderende inkoopmarkten en alles wat daarbij komt kijken.

· Jij vindt het een uitdaging om te zorgen dat je op tijd bij de juiste processen betrokken wordt.

· Jij hebt oog voor de organisatiedoelen, in- en externe ontwikkelingen en wet- en regelgeving.

· Jij kijkt graag naar wat beter en slimmer kan in het inkoopproces en contracten en gaat daarmee aan de slag.
 

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en hardwerkend team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop en een telefoon.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Ook zijn er daarna mogelijkheden om door te groeien. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.149,00 en maximaal € 5.742,00 (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-opleiding afgerond in de richting van bedrijfskunde, economie of juridische zaken en kennis van aanbestedingsrecht? En daarbij minimaal 5 jaar ervaring met inkoopadvies, bij voorkeur in een politiek-bestuurlijke omgeving? En kun je ook nog goed overweg met verschillende systemen? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marieke van Kollenburg, teammanager juridische zaken, inkoop en vastgoed (076 564 10 17). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Over ons Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.