Locatie: RWZI Dongemond / RWZI Nieuwveer
Niveau: mbo
Plaatsingsdatum: 02-10-2023

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Kent de wereld van elektrotechniek voor jou geen geheimen? En sta jij bekend in jouw omgeving als diegene ‘die alles maakt’? Kom dan oplossingen ontwikkelen voor onze zuiverings- en watersysteem-objecten.

Als senior technicus elektrotechniek bij waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Jouw ervaring en kennis zijn daarbij onmisbaar. Want bij waterschap Brabantse Delta zorg jij voor het oplossen van (ingewikkelde) technische problemen én geef je elektrotechnisch advies aan jouw collega’s. En natuurlijk stem je af met leveranciers en onderhoudspartners en houd je toezicht op de uitvoering. Ons waterwerk stopt nooit. Die verantwoordelijkheid voel jij ook elke dag. Daarom sta jij ook midden in de nacht klaar bij een storing.

Dit raakt jou

  • Jij houdt van sleutelen. Zelfs de meest ingewikkelde, technische problemen los jij op.
 
  • Jij vindt het leuk om met mensen om te gaan. Daarom sta jij altijd klaar voor je collega’s als zij (inhoudelijke) vragen hebben.
 
  • Jij bent een echte regelaar. Het werk op verschillende locaties regelen én toezicht houden op de uitvoering, is voor jou geen probleem.
 
  • Jij kijkt graag naar wat beter kan in je werk. En dus zie jij meteen wat je kunt verbeteren of moet vervangen.
 
  • Onveilige situaties? Jij gaat meteen aan de slag om deze te verhelpen.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt je eigen bus, eigen gereedschap, een laptop en een telefoon. 

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.365,00 en maximaal € 4.519,00 (schaal 9). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.

Raakt dit waterwerk jou?

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 500 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Over ons

Heb je een mbo 4-opleiding, bijvoorbeeld in de richting elektro of industriële automatisering, afgerond? Heb je aanvullende vakopleidingen E&I of besturingstechniek en VCA Vol gevolgd? En kun je ons meer vertellen over jouw ervaring in een (zuiverings- en watersysteem-)technische omgeving? Dan maken we heel graag kennis met jou. 

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met José Krijnen-Molenkamp, teammanager techniek-Oost (076 564 14 74). Voor vragen over de procedure of je sollicitatie kan je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Het formulier wordt geladen.