Standplaats: Noord-Brabant
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 03-01-2022

Het proces Onderhouden van waterschap Brabantse Delta is op zoek naar een
ervaren Senior technicus elektrotechniek, 36 uur

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West-Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!
Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Proces
Je komt te werken binnen proces Onderhouden in het team techniek Oost of West met als voorkeur standplaats locatie rwzi Bath. Doel van het uitvoeringsproces onderhouden is het programmatisch uitvoeren van Preventieve en correctieve elektrotechnisch onderhoud om de functionaliteit van de assets (Zuiveringsinstallaties, rioolgemalen, waterbeheersingsgemalen, stuwen, inlaten, etc.) voor het waterbeheer en waterketen te garanderen.
Voor preventief onderhoud worden inspecties uitgevoerd die zijn vastgelegd in het Onderhoud Beheer Systeem (OBS) om de toestand van de assets vast te stellen. Op basis van een heldere onderhoudsplanning worden hiervoor werkorders toegewezen aan het team. Informatie over de toestand van de assets wordt opgeleverd aan de maintenance engineer voor het opstellen van een meerjarig onderhoudsplanning. Voor correctief onderhoud wordt in OBS werkaanvragen verwerkt vanuit het proces bedienen. 
 

De functie
Jij bent degene die onze waterzuiveringen, gemalen, stuwen, bruggen, noodvoorzieningen en gereedschappen controleert op prestaties en functioneren, je legt deze informatie vast en stelt hiervoor rapportages op. Wij denken dat het nog beter kan, dus verbeter- en vervangingsvoorstellen verwelkomen wij. Je bent onze technisch inhoudelijk adviseur die meekijkt bij inkoop en uitbesteden van elektrisch onderhoud bij de toegewezen objecten.
Daarnaast voer je zelfstandig (complexe) werkzaamheden uit binnen het elektrotechnische werkveld bij onze zuiveringen, gemalen, stuwen en bruggen en sluizen.
In de samenwerking met opdrachtgevers, projectafdeling of gebruikers van de apparatuur op de (onder andere zuiverings-) technische werken ontwikkel je technische oplossingen en ben je onze elektrotechnicus. Met de monteurs en technici van leveranciers en onderhoudsfirma’s stem je af over de uit te voeren werkzaamheden (onderhoud, controle, inspecties) en houd je toezicht op de uitvoering daarvan. Bij calamiteiten ben je ook buiten werktijd oproepbaar (piket regeling) en los je storingen op. Je hebt ook een rol bij het treffen van maatregelen ter voorkoming van onveilige situaties.
 

Wat vragen we?
Onze nieuwe collega is een ervaren elektrotechnische onderhoudsprofessional met automatiseringskennis en een scherp oog voor waar het nog beter kan. Je bent ervaren in het uitvoeren en coördineren van elektrotechnische werkzaamheden en bent hierin sterk samenwerkingsgericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt ruim ervaring op het automatisering van elektrotechnische installaties en hebt ervaring met besturingssystemen systemen (zoals Siemens, T-box of TMX), Scada systemen, frequentieregelaars, en instrumentatie.
Door je afgeronde minimaal mbo 4 opleiding elektro of gelijkwaardig, je aanvullende vakopleidingen, VCA-vol en je ervaring opgedaan in een (zuiverings)technische omgeving, ken je de werkzaamheden en kun je ons over jouw resultaten vertellen. In deze functie zal je aangewezen worden als WV voor NEN 3140/NEN 3840, daarom is het hebben (of de bereidheid hebben om te halen) van deze certificaten belangrijk. Voor deze functie is het noodzakelijk het door ons betaalde zuivering specifieke diploma TAZ te halen.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 

Wat bieden we?
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.966,00 en maximaal € 4.024,00 bruto per maand (schaal 9). Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden zoals het individueel keuzebudget (IKB) van 21%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Je kunt dit budget vrij besteden: geheel of gedeeltelijk laten uitbetalen (per maand, per jaar of een paar keer per jaar) en/of je kunt er extra verlofdagen van kopen. Bij deze functie is een dienstauto van toepassing.
 

Reageren?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website.
Let op: deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Dit betekent dat de sollicitatie snel in behandeling kan worden genomen en de procedure bij het vinden van geschikte kandidaten korter wordt. Je kan worden uitgenodigd voor een (digitaal) koffiemoment.

Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Arthur Rijnberg, teammanager techniek west (076 564 1126) of Rini van Haperen, teammanager techniek Oost (076 564 1834). Voor vragen over je sollicitatie of de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 1425) of Tessie Horn (076 564 1136).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: