Standplaats: Heerle
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 03-06-2021

Het Proces Onderhouden van waterschap Brabantse Delta zoekt:

Functie:
Senior Technicus Onderhoud - Elektrotechnisch (36 uur)

Standplaats:
Heerle

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West-Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Proces:
Je komt te werken binnen proces Onderhouden in het team techniek West met als standplaats locatie Heerle. Doel van het uitvoeringsproces onderhouden is het programmatisch uitvoeren van Preventieve en correctieve elektrotechnisch onderhoud om de functionaliteit van de assets (Zuiveringsinstallaties, rioolgemalen, waterbeheersingsgemalen, stuwen, inlaten, etc.) voor het waterbeheer en waterketen te garanderen.
Voor preventief onderhoud worden inspecties uitgevoerd die zijn vastgelegd in het Onderhoud Beheer Systeem (OBS) om de toestand van de assets vast te stellen. Op basis van een heldere onderhoudsplanning worden hiervoor werkorders toegewezen aan het team. Informatie over de toestand van de assets wordt opgeleverd aan de maintenance engineer voor het opstellen van een meerjarig onderhoudsplanning. Voor correctief onderhoud wordt in OBS werkaanvragen verwerkt vanuit het proces bedienen. 
 

De functie:
Jij bent het aanspreekpunt voor de medewerkers in het onderhoudswerkveld bij het oplossen van werkinhoudelijke problemen, regelt het werk op diverse locaties en bent verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitvoering hiervan. Daarbij hoort ook tijdige verwerking van de administratie (Obs, tekeningen, etc.). Daarnaast voer je zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uit binnen het elektrotechnische werkveld van de diverse locaties.

Wij denken dat het nog beter kan, dus verbeter- en vervangingsvoorstellen verwelkomen wij. In de samenwerking met opdrachtgevers, projectafdeling of gebruikers van de apparatuur op de (zuiverings-) technische werken ontwikkel je technische oplossingen en ben je onze elektrotechnisch adviseur. Met de monteurs en technici van leveranciers en onderhoudsfirma’s stem je af over de uit te voeren werkzaamheden (onderhoud, controle, inspecties) en houd je toezicht op de uitvoering daarvan. Bij calamiteiten ben je oproepbaar en los je storingen op. Je hebt ook een rol bij het treffen van maatregelen ter voorkoming van onveilige situaties.
 

Wat vragen we?
Onze nieuwe collega is een ervaren elektrotechnische onderhoudsprofessional met een scherp oog voor waar het nog beter kan. Je bent ervaren in het coördineren van vergelijkbaar werk en bent hierin sterk samenwerkingsgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Door je afgeronde minimaal mbo 4 opleiding elektro/industriële automatisering, je aanvullende vakopleidingen E&I/besturingstechniek, VCA Vol en je ervaring opgedaan in een (zuivering)technische omgeving, ken je de werkzaamheden en kun je ons over jouw resultaten vertellen. In deze functie zal je aangewezen worden als IV/WV voor NEN 3140/NEN 3840, daarom is het hebben (of de bereidheid hebben om te halen) van deze certificaten belangrijk. Voor deze functie is het noodzakelijk het door ons betaalde zuivering specifieke diploma TAZ te halen.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 

Wat bieden we?
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.679, - en maximaal € 3.560, - (schaal 8) bruto per maand. Daarnaast beschikt iedere medewerker over een individueel keuze budget van 20,5%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Dit budget kun je aanwenden voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of volgen van een opleiding.

Bij waterschap Brabantse Delta sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap is een must en er is veel ruimte voor groei. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en er zijn daarom diverse mogelijkheden op het gebied van flexibel werken.
 

Reageren?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website.
Let op: Reageren kan tot en met 23 juni 2021, via onze website. Wij zijn voornemens om de eerste gespreksronde plaats te laten vinden 30 juni 2021. De tweede gespreksronde op 6 juli 2021 en het arbeidsvoorwaardengesprek zal in onderling overleg plaatsvinden.
Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Arthur Rijnberg, 076 564 1126. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature