Solliciteren? Dit kun je verwachten.

Solliciteren

Stuur je cv met een (beknopte) motivatie via de button ‘solliciteren’ bij de vacature. In je motivatie willen wij graag lezen waarom jij goed denkt te passen bij deze vacature en onze organisatie. 

Wanneer we jouw sollicitatie hebben ontvangen ontvang je een bevestiging per e-mail. Heb je deze niet gekregen? Kijk dan voor de zekerheid nog even bij je spam/ongewenste mail. Als hij daar ook niet staat dan kun je via onze algemene contactgegevens doorverbonden worden met de collega’s van HR ondersteuning. Zij kunnen voor je nagaan of je sollicitatie binnen is. 

Uitnodiging gesprek

Wij geven uiterlijk 2 weken na de sluitingstermijn een reactie en proberen minstens een week voor de geplande gesprekken te laten weten dat je op gesprek mag komen. De datum van de eerste gespreksronde staat altijd genoemd in de vacaturetekst. Of je wordt uitgenodigd hangt af van je cv en motivatie en ook van het aantal kandidaten dat reageert.

Sollicitatiegesprek(ken)

In het eerste gesprek maak je altijd kennis met je toekomstig direct leidinggevende en één of twee collega’s. Dat kunnen directe collega’s zijn maar er kan ook een HR adviseur aansluiten. Als je doorgaat naar de tweede ronde gesprekken dan sluiten daar mogelijk andere collega’s bij aan. 

Arbeidsvoorwaardengesprek

Als zowel jij als wij enthousiast zijn dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarin maken we een kopie van je relevantie diploma’s en van je paspoort of identiteitskaart. Voor aanvang van het werk vragen wij een verklaring omtrent gedrag aan (VOG). In dit gesprek wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.