Standplaats: Breda
Niveau: MBO
Plaatsingsdatum: 20-07-2022

Dit ga je doen

Heel divers! Je doet ervaring op aan onze ontvangstbalie. Hier ontvang je bezoekers van de kasteeltuinen, je registreert zakelijke gasten en draagt zorg voor de vergaderruimtes. Je volgt de planning van de ruimtes en stuurt die waar nodig bij.
Wist je dat je zelfs kunt trouwen in het kasteel van Bouvigne? Jouw hulp bij het organiseren van de ceremonie kunnen we zeker gebruiken!

Daarnaast doe je ervaring op bij ons klantcontactcentrum. Je communiceert via telefoon, mail of onze social media met inwoners, agrariërs en ondernemers uit de regio. Binnenkomende meldingen leg je vast in het systeem. Soms handel je deze zelf af en soms neem je hierover contact op met collega’s binnen ons waterschap.

Jij bent een echt visitekaartje van het waterschap en draagt bij aan onze in- en externe dienstverlening. Die dienstverlening proberen we iedere dag een stukje beter te maken. Daarom krijg je ook een uitdagende opdracht van ons mee om zelfstandig aan te werken. En ja, natuurlijk helpen we je daarbij!
 

Dit ben jij

Een enthousiaste, nieuwsgierige en proactieve aanvulling op ons team! Je bent leergierig en wilt jezelf graag verder ontwikkelen. En bovenal; ben je een uitblinker op het gebied van dienstverlening. Je maakt makkelijk verbinding en bent ook niet bang om de telefoon aan te nemen.
Heb je affiniteit met de taken van een waterschap en lijkt het je leuk jezelf hier verder in te verdiepen? Dan past deze stage helemaal bij jou!

Het is belangrijk dat je opleiding aansluit bij de werkzaamheden die wij jou kunnen bieden. Je volgt bijvoorbeeld de opleiding Allround Assistant Business Services of Office & Management Support Specialist. Volg je een andere relevante opleiding? Ook dan maken we graag kennis met jou!
 

Dit bieden we jou

Een fijne stageplaats op de mooiste werkplek van Breda; op Landgoed Bouvigne. (Google maar eens!)
Je draait vier dagen per week mee binnen ons Facilitaire team. Jouw werkdagen bepalen we samen. Het kantoor is goed bereikbaar, de bus stopt voor de deur!
 

Hier ga je werken

Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. Wait what..? Een waterschap?
Inderdaad, aangenaam! Het waterschap zorgt voor genoeg water in sloten, beken en rivieren. Niet teveel en niet te weinig. We bewaken de kwaliteit van dit water en beschermen ons gebied tegen overstromingen. Ook zuiveren we jouw afvalwater.
Niet sexy? Stiekem werken er hier een hoop knappe koppen vol passie, vakmanschap en met talent van deze tijd.
Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst.
Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met onze partners. Ben jij er daar één van?
 

Enthousiast? Reageer!

Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Vicky van Gils-Joziasse, senior medewerker frontoffice, via 076 564 1362.
 

Het formulier wordt geladen.