Standplaats: Breda
Niveau: HBO
Plaatsingsdatum: 21-06-2022

Ben jij op zoek naar een derdejaars stage, waarin je zelfstandig (met begeleiding van onze kant) met een HR thema aan de slag kunt gaan? En waarin je mee kunt lopen binnen de diverse HR onderdelen zodat je kennis op kunt doen én jezelf kunt ontwikkelen? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!
 
Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.

Bij waterschap Brabantse Delta werken betrokken mensen. Mensen die BUITEN werken. Mensen die BUITENGEWONE dingen doen. Mensen die GEWOON doen. Mensen die DOEN!
 

Wat ga je doen?
We hebben een drietal thema’s vastgesteld waaraan je zou kunnen werken. Afhankelijk van je interesse en de afstemming met jou en je studiebegeleider. De thema’s moeten nog wat concreter worden gemaakt, maar de voorlopige ideeën zijn:

  • Hoe kunnen we jonge medewerkers (net afgestudeerden van MBO-HBO-WO) boeien en binden? Wat maakt het werken bij het waterschap voor hen interessant?
  • Onderzoek naar stages in de organisatie: is er (meer) behoefte aan stagiaires en hoe kan aan die behoefte worden voldaan? Hoe kunnen de teams hierin worden geholpen?
  • Hoe maken we de personeelsgesprekken aantrekkelijk (geen ‘moetje’) en positief constructief?
Daarnaast kun je meelopen en meewerken met de HR adviseurs, beleidsmedewerkers en personeelsadministratie. Hierdoor leer je alle onderdelen van HR kennen en ontwikkel je jezelf in de breedte van het vakgebied.
 

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende stagiair Human Resource Management of Bedrijfskunde,

  • met goede communicatieve vaardigheden;
  • die analytisch is;
  • die zelf op mensen af durft te stappen (voor vragen of onderzoek);
  • die openstaat voor feedback om ervan te leren.

 

Wat krijg jij ervoor terug?
Allereerst de mooiste werkplek die er is! Je krijgt de ruimte om zelf met ideeën te komen en invulling te geven aan je stage. Uiteraard met goede begeleiding van onze kant. We werken hybride. Dus op bepaalde dagen kom je naar onze locatie in Breda en op andere dagen werk je thuis aan je opdracht.
 

Interesse?
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen. Stuur je motivatie en cv vóór 14 juli a.s. naar ondersteuningHR@brabantsedelta.nl ter attentie van Mijke Buit. Of als je liever een filmpje (van maximaal 3 minuten) maakt dan een geschreven motivatie, dan mag dat ook. Die kun je ook samen met je cv naar bovenstaand e-mailadres sturen. Als je nog vragen hebt dan kun je contact opnemen Mijke Buit, beleidsmedewerker HR op 076-564 10 54.
 

Solliciteer op deze vacature

Bekijk ook onze bedrijfsvideo: