Ben jij een echte Waterbaas en zet jij je regelmatig in voor schoon en voldoende water? Laat dan jouw foto of kort filmpje achter op Facebook of Instagram en maak kans op een leuke gadget en natuurlijk de titel Waterbaas. Deze actie loopt van 10 tot 23 november 2020.

Hoe kun je meedoen?

Ga naar onze Facebook- of Instagram pagina om deel te nemen. Laat zien hoe jij een Waterbaas bent. Deel een foto of kort filmpje van jouw Waterbazen-actiejouw actie. Vergeet niet om een korte, pakkende uitleg erbij te doen. Jouw foto of filmpje plaats je digitaal in je eigen Instagramverhaal en vervolgens tag je ons. Je kunt jouw foto of filmpje ook met een korte toelichting plaatsen onder ons Facebookbericht.

De 10 leukste/grappigste/origineelste inzendingen ontvangen een prijs. Dit hoor je in de week van 23 november.

Word ook een Waterbaas!

Wil jij ook bijdragen aan schoon en voldoende water? Dat is makkelijker dan je denkt! Alle kleine beetjes helpen! Met kleine aanpassingen in en om het huis kun je al veel bereiken. Denk aan plastic afval uit sloten, beken of vijvers halen, geen frituurvet of medicijnen door de wc spoelen of regenwater opvangen met een geveltuintje, balkonplantjes of een regenton.

Met onze tips, kun jij ook een Waterbaas worden.

 

Spelregels Waterbazen Winactie

  • De actie vindt uitsluitend plaats op Facebook en Instagram;
  • Deelnemers aan de actie moeten wonen in het werkgebied van waterschap Brabantse Delta;
  • Deelnemers mogen maximaal 1 foto of filmpje met uitleg plaatsen per persoon per kanaal;
  • Door mee te doen aan deze winactie van waterschap Brabantse Delta, ga je automatisch akkoord met het gebruik van jouw foto of filmpje voor onze communicatieactiviteiten;
  • Medewerkers van waterschap Brabantse Delta zijn uitgesloten van deelname;
  • De winnaar(s) krijgen persoonlijk bericht.

Meer weten over waterbazen