De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website. Een duidelijke en aansprekende website waarop u als bezoeker gemakkelijk informatie vindt.

Verbeteringen

De indeling, de kwaliteit van informatie en het design is aangepast. Het uitgangspunt is dat zaken die het meest worden bekeken en gezocht gelijk vindbaar zijn op de homepage. Daarnaast hebben we de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Op de homepage staan toptaken: snelkoppelingen naar de meest gebruikte en gezochte pagina’s. En met de zoekfunctie komt u ook snel op de juiste plek terecht.
  • Iets zelf regelen, zoals een melding doen over water of een klacht indienen, kan nu eenvoudiger.
  • Benieuwd naar wat wij doen rondom klimaat en duurzaamheid, waterveiligheid, schoon en voldoende water? Dit staat nu duidelijk op één plek.

We blijven verbeteren

De basis staat, maar we willen de website blijven verbeteren. We gaan verder met het optimaliseren van onze digitale dienstverlening. Bijvoorbeeld met nieuwe functionaliteiten, zodat u via de website straks eenvoudig zaken kunt regelen met het waterschap in een persoonlijke omgeving. Ook gaan we aan de slag met de toegankelijkheid van de website en de begrijpelijkheid van teksten. We gebruiken data en kijken waar kansen voor verbetering zitten.

Laat weten wat u ervan vindt!

Ziet u iets vreemds? Heeft u een tip? Kunt u iets niet vinden of wilt u een compliment delen? Laat het ons dan weten door hieronder een reactie achter te laten.

Bent u tevreden over de nieuwe website?