Kennen waterkeringen en vaarwegen voor jou geen geheimen? En wil jij verantwoordelijk zijn voor werkzaamheden die zorgen voor veilige dijken en bevaarbaar water? Ben jij een aanpakker? Door jouw goede voorbereiding zorg je voor een mooiere en betere leefomgeving, nu en in de toekomst.

Uren per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: mbo/hbo
Sluitingsdatum: 28-02-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als werkvoorbereider keringen en vaarwegen bij waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Jouw ervaring en kennis zijn daarbij onmisbaar. Bij waterschap Brabantse Delta zorg jij dat onze dijken en vaarwegen steeds een beetje beter worden. Daarvoor bereid je de werkzaamheden binnen jouw team voor, verhelp je eventuele problemen én verbind je jouw team buitencollega’s met de collega’s op het kantoor. Ons waterwerk stopt nooit. Die verantwoordelijkheid voel jij elke dag. Daarom sta jij ook klaar om tijdens een wachtdienst te helpen bij een calamiteit.

Dit raakt jou

  • Jij hebt passie voor water en voor grond- weg- en waterbouw en begeleidt graag een compleet werktraject; van voorbereiding tot uitvoering.
  • Jij vindt het een uitdaging om onze inspecties en ons onderhoud verder te digitaliseren. 
  • Jij bent een echte verbinder. En dus vind je het leuk om contact te leggen binnen je eigen team, maar ook met collega’s van kantoor, andere werkvoorbereiders én de buitenwereld zoals pachters, Rijkswaterstaat, gemeenten en terreinbeherende organisaties. 
  • Jij houdt van afwisseling in je werk; het ene moment organiseer je de werkzaamheden binnen jouw team, het andere moment kijk je hoe het werk binnen je team beter of slimmer kan.
  • Jij neemt je werk serieus, maar vindt het óók belangrijk om te werken binnen een fijne werksfeer waar je met elkaar kunt lachen.  

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop en een telefoon.
 
Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.492,- en maximaal € 4.680,- (schaal 9). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.
 
En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een mbo+- of hbo-opleiding afgerond en heb je ervaring en/of kennis in de grond- weg- en waterbouw? Heb jij kennis van het maken van bestekken volgens de RAW-systematiek en het werken met systemen zoals GIS? En kennen waterkeringen en vaarwegen voor jou geen geheimen? Dan maken we heel graag kennis met jou. 
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sjoerd Koenraadt, teammanager keringen en vaarwegen (076 564 11 17). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning. 
 
Je kan reageren tot en met dinsdag 27 februari . De gesprekken zijn gepland op dinsdag 5 maart in de middag.
 
Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: