Stage

Een stage die je raakt. Ben jij op zoek naar een stage waarin je écht wat kunt betekenen? Wil jij tijdens jouw stage samen met jouw collega’s zorgen dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water? Dan ben je van harte welkom bij waterschap Brabantse Delta.
 

Aan de slag bij waterschap Brabantse Delta

Volg je een studie op MBO-, AD-, HBO- of WO-niveau en zoek je naar een interessante stageplek? Waterschap Brabantse Delta biedt regelmatig projecten, stages of afstudeeropdrachten aan. Zo geef je op kantoor of in het veld jouw opleiding extra diepte en inhoud. En wie weet, misschien vind je het werk bij waterschap Brabantse Delta zo leuk dat je na je opleiding bij ons komt werken.

Solliciteer op een stageplaats

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Je vindt al onze stageplaatsen tussen de vacatures op onze vacaturepagina. Om op een vacature te reageren, klik je op de button ‘Solliciteren’. Daarmee zet je de eerste stap op weg naar een stage die je raakt!

Staat jouw stageplek er niet tussen?

Hebben we op dit moment geen stagevacature voor jou? Stuur ons dan een open stage sollicitatie.

Open sollicitatie stage

Om een goede stageplek voor je te vinden, is het van belang dat je uitlegt wat voor opleiding je doet en op welk niveau. Vertel ook in welk jaar je zit en voor welke werkzaamheden je wordt opgeleid. Op basis van al die informatie bekijken wij of we een geschikte stageplaats voor je hebben.

Dit bieden we jou nog meer: