Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen alle informatie en diensten op onze website goed kan lezen en gebruiken. Daarom volgen wij de landelijke regels voor toegankelijke websites en apps. We werken doorlopend aan het verbeteren van onze digitale toegankelijkheid.

Toegankelijkheidsverklaring

Een onafhankelijke organisatie heeft onze website en diensten getoetst op digitale toegankelijkheid. Dit gebeurt één keer in de drie jaar. De resultaten van het onderzoek zijn de basis voor de toegankelijkheidsverklaring van deze website. Deze toegankelijkheidsverklaring is opgenomen in het Register van Toegankelijkheidsverklaringen. Bekijk de verklaring.

Status toegankelijkheidslabel van Brabantsedelta.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Laatste update: 13 februari 2024

Wij maken gebruik van diensten van verschillende leveranciers. De toegankelijkheidsverklaringen voor deze diensten vind je hieronder.

Brabantsedelta.nl

Status toegankelijkheidslabel van Brabantsedelta.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Eloket

Status toegankelijkheidslabel van Eloket Brabantse Delta (Djuma). Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Landgoedbouvigne.nl

Status toegankelijkheidslabel van Landgoedbouvigne.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

IBabs - Raadsinformatiesysteem

Status toegankelijkheidslabel van IBabs - Raadsinformatiesysteem. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Livestream vergaderingen

Status toegankelijkheidslabel van Livestream vergaderingen (Royalcast.com). Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Online Archief (Archiefweb)

Status toegankelijkheidslabel van Online Archief  (Archiefweb). Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Nieuwsbrief module LaPosta

Status toegankelijkheidslabel van Nieuwsbriefmodule. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Opendata portaal

Status toegankelijkheidslabel van Opendata portaal (ArcGIS Online). Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Geoportaal kaarten

Status toegankelijkheidslabel van Geoportaal kaarten (ArcGIS Online). Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Hydronet kaarten

Status toegankelijkheidslabel van Hydronet kaarten. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Wat wij doen om de toegankelijkheid van onze website te verbeteren

  • Onze website wordt doorlopend getoetst door een automatisch systeem. Worden er knelpunten gevonden? Dan lossen wij die op.
  • We voeren tussentijds handmatige controles uit op de informatie en documenten die op onze website staan.
  • Onze webredactie gebruikt speciale programma’s om teksten, afbeeldingen en video’s beter toegankelijk te maken.
  • Onze webredactie heeft een training over digitale toegankelijkheid gevolgd. En steeds meer medewerkers van het waterschap worden getraind.

Tekst voor laten lezen

Wil je graag de tekst op de pagina voor laten lezen? Dat kan. Met de knop ' lees voor' op elke pagina. Meer weten over de verschillende opties die de voorlezer biedt? Bekijk de opties voor het hardop laten voorlezen.

Meld problemen

Ervaar je een probleem met de toegankelijkheid van onze website? Of heb je hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact op via ons online contactformulier. Je helpt ons door de link naar de webpagina te vermelden in het contactformulier.