Lever jij graag een belangrijke bijdrage aan onze waterdoelen en -taken? En krijg jij energie van het brede werkveld van vastgoed én de agrarische sector? Kom werken op onze prachtige werkplek, midden in de natuur.

Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo
Sluitingsdatum: 02-05-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als adviseur grondzaken en vastgoed bij waterschap Brabantse Delta ben je een belangrijke schakel binnen onze projecten en beheer. Dankzij jou komen gronden beschikbaar, zodat we aan de slag kunnen met natuurprojecten of dijkversterkingen. Je adviseert over verschillende overeenkomsten van onze eigendommen, zoals pacht, koop en visrecht, en sluit deze af. En je zorgt er samen met je collega’s voor dat we onze gronden (duurzaam) beheren. En gaat de schop in de grond in de door jou verworven gronden? Dat maakt jou écht trots op jouw waterwerk.

Dit raakt jou

  • Jij houdt van afwisseling in je werk. Het ene moment ben je in gesprek over het ruilen van gronden, het andere moment beoordeel je gewasschade of lever je input voor het vastgoedbeleid.
  • Jij krijgt energie van het schakelen in de snel veranderende vastgoedmarkt en alles wat daarbij komt kijken.
  • Jij vindt het een uitdaging om te zorgen voor ‘jouw gebied’, waarvoor je het beheer én de grondverwerving onder jouw hoede neemt.
  • Jij vindt het leuk om contact te hebben met verschillende mensen. Zo word je aangehaakt bij projecten door je collega’s, spar je regelmatig met je vastgoedcollega’s en zit je regelmatig rond de tafel met inwoners, agrariërs en gemeenten.
  • Jij kijkt graag naar wat beter en slimmer kan in het vastgoed- en grondverwervingsproces en gaat hiermee aan de slag. Daarbij houd je natuurlijk rekening met beleidskaders en wet- en regelgeving.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en hardwerkend team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en thuiswerkbudget.
 
Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Ook zijn er daarna mogelijkheden om door te groeien. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.874,00 en maximaal € 5.271,00 (schaal 10). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-opleiding afgerond óf door ervaring hbo denk- en werkniveau? En daarbij minimaal 3 jaar ervaring in een grondzaken- en vastgoed functie, bij voorkeur in een politiek-bestuurlijke omgeving? Dan maken we heel graag kennis met jou. 
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marieke van Kollenburg, teammanager juridische zaken, inkoop en vastgoed (076 564 10 17) en Jantine Bos, adviseur grondzaken en vastgoed (076 564 11 63). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning. 
 
Je kunt reageren tot en met woensdag 1 mei. De gesprekken zijn gepland op 7 mei in de middag.
 
Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: