Is het schrijven van creatieve, pakkende teksten echt jouw ding? En heb jij een passie voor sociale media? Kom dan stagelopen op een prachtige werkplek, midden in de natuur met leuke collega's.
 

Locatie: Breda
Niveau: mbo/hbo

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Tijdens jouw meewerkstage communicatie bij waterschap Brabantse Delta maak je Midden- en West-Brabant nog waterbewuster. Je doet dit samen met je communicatiecollega’s. Je bent onderdeel van een groot communicatieteam en we zien je als een échte collega. Je werkt mee aan communicatiemiddelen en bent betrokken bij verschillende onderwerpen en projecten. Hierbij help je (communicatie)collega’s gevraagd en ongevraagd. Je vindt het fijn als je aan het einde van je meewerkstage veel hebt geleerd, maar vooral ook een leuke tijd hebt gehad. Geen dag is voor jou hetzelfde. En dat allemaal op een prachtige werkplek midden in de natuur.
 

Dit raakt jou

  • Jij vindt het leuk om infographics, flyers, folders, presentaties en andere communicatiemiddelen te maken.
  • Jij gaat graag lekker aan de slag. Hierbij vind je het prima om zelfstandig te werken, maar zoek je ook graag de verbinding met collega’s.
  • Jij vindt het leuk om met allerlei mensen samen te werken. De collega's buiten weet je te vinden en op kantoor stap je makkelijk op andere collega's af.
  • Jij kijkt graag naar wat beter en slimmer kan in je werk en denkt graag mee over nieuwe communicatiemiddelen.
  • Jij vindt afwisseling in je werk leuk. Het ene moment schrijf je een tekst en heb je contact met een vormgever over de opmaak hiervan. Het andere moment overleg je met een collega van een andere afdeling over zijn of haar communicatievraag.


 

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team van 16 collega’s elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Als team staan we voor elkaar klaar en denken we graag met elkaar mee. Ook kunnen we alles aan elkaar vragen. Er is genoeg ruimte voor creatieve inbreng en eigen ontwikkeling. Naast hard werken is er binnen het team veel humor en gezelligheid.

Je krijgt een stagecontract voor een half jaar of een jaar. Je krijgt hiervoor een stagevergoeding van €550,- per maand bij een fulltime stage. Ook heb je recht op vakantie en vrije dagen. Een paar keer per jaar brengen we stagiaires uit de hele organisatie samen om van elkaar te leren.

En je krijgt nog meer! We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.
 

Raakt dit waterwerk jou?

Doe je een opleiding mbo of hbo in de richting van communicatie, journalistiek, contentcreatie of multimedia? Wil je graag meer leren over het communicatievak? Denk hierbij aan sociale media, website en teksten schrijven. Dan maken we heel graag kennis met jou. Een stage is om te leren, dus we verwachten natuurlijk niet dat je alles al weet of kunt!

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sander de Nijs, beleidsmedewerker communicatie (06 82998527).

Is dit toch niet helemaal jouw stage, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
 

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: