Word jij enthousiast van de ontwikkeling van collega's? En ben jij nieuwsgierig en een organisatietalent? Kom dan stagelopen op een prachtige werkplek, midden in de natuur met leuke collega's.

Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo
Sluitingsdatum: 02-06-2024

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Tijdens jouw meewerkstage opleidingskunde bij waterschap Brabantse Delta zorg jij dat collega's hun werk nog beter kunnen uitvoeren en blijven leren tijdens hun werk. Je gaat aan de slag met literatuur over werkplekleren en vertaalt dit naar de praktijk. Je gaat actief aan de slag met sociaal leren, maar bent ook betrokken bij onze digitale transformatie. Je werkt samen met HR-adviseurs, aanbieders van leeroplossingen, managers en collega's van de Brabant Aquademie. Je bent trots als je aan het einde van je meewerkstage anderen hebt geholpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit raakt jou

  • Jij houdt van netwerken (of wil dit verder oefenen) en durft de telefoon te pakken als je iemand nodig hebt
  • Jij vindt het leuk om met allerlei mensen samen te werken. Dit doe je met collega's, maar ook met onderwijsinstellingen en aanbieders van leeroplossingen. 
  • Jij kijkt graag naar wat beter en slimmer kan in je werk en denkt graag mee over nieuwe dingen. 
  • Jij vindt afwisseling in je werk leuk. Het ene moment houd je je bezig met leerthema's en kies je geschikte leeroplossingen. Het andere moment werk je mee aan onze digitale transformatie. 
  • Jij vindt het fijn om vrijheid te krijgen om je rol zelf in te vullen. En die vrijheid krijg je ook!

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team, dat super goed scoort bij werkbelevingsonderzoeken, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Als team staan we voor elkaar klaar en denken we graag met elkaar mee. Ook kunnen we alles aan elkaar vragen. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en eigen ontwikkeling. Je beheert zelf je agenda en werkt op kantoor of thuis, daar waar je je werk het beste kunt uitvoeren.   

Je krijgt een stagecontract voor een half jaar of een jaar. Je krijgt hiervoor een stagevergoeding van € 550,- per maand bij een fulltime stage. Ook heb je recht op vakantie en vrije dagen. Een paar keer per jaar brengen we stagiaires uit de hele organisatie samen om van elkaar te leren.

En je krijgt nog meer! We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.

Raakt dit waterwerk jou?

Zit jij in het derde of vierde jaar van je opleiding Opleidingskunde of Onderwijskunde? Dan maken we heel graag kennis met jou. Een stage is om te leren, dus we verwachten natuurlijk niet dat je alles al weet of kunt! We hebben regelmatig een stagiair HRM, maar deze vacature is gericht op opleidingskunde of onderwijskunde.  

Niet alle locaties van ons waterschap en de Brabant Aquademie zijn goed bereikbaar met het OV. Een auto is handig, maar geen must.
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eva Verwijmeren, adviseur leren en ontwikkelen (076 564 10 20).

Je kunt reageren tot en met 1 juni 2024. 

Is dit toch niet helemaal jouw stage, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: