Heb jij gevoel voor ICT en volg jij de trends en actuele thema's op de voet? Word jij enthousiast van inhoud, voorwaarden en tijdlijnen van verschillende contractvormen? Zie jij de uitdaging in het behalen van besparingen? Maak dan Midden- en West-Brabant een stuk mooier en veiliger en zet jouw kennis in bij de voorbereiding en uitvoering van onze ICT-projecten.

Minimum aantal uur per week: 32
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo
Sluitingsdatum:

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als senior contractmanager ICT bij waterschap Brabantse Delta heb jij oog voor belangen, eisen en wensen van collega's en weet je goed om te gaan met onze ICT leveranciers. Jouw ervaring en (juridische) kennis zorgen voor vlekkeloze inkoop- en aanbestedingsprocessen én je bent een goede relatiemanager. Je maakt samen met collega’s en leveranciers duidelijke afspraken over onze ICT-contracten. Als na alle voorbereidingen een nieuw of verlengd contract wordt getekend, zie je dat jouw uitzoekwerk en onderhandelingen leiden tot mooie resultaten. En dat maakt jou trots op ons waterwerk.

Dit raakt jou

  • Jij krijgt energie van het onderhouden van langetermijnrelaties met jouw leveranciers. Jouw contactpersonen weten wat ze aan jou hebben.  
  • Jij kijkt graag naar wat beter en slimmer kan. Je bent een onderhandelaar in hart en nieren.  
  • Jij draait je hand niet om voor het implementeren van nieuwe contracten en toezicht houden op de geleverde prestaties. 
  • Je houdt van zaken tot op de bodem uitzoeken. Krijgen we de juiste diensten en producten geleverd, tegen de juiste prijzen en voorwaarden of moeten we kijken naar alternatieven? 
  • Je vindt het een uitdaging om jouw ervaring in te zetten om te bemiddelen als het waterschap en de leverancier het niet met elkaar eens zijn.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig en betrokken team van 30 collega's, waar met veel passie en humor wordt gewerkt, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij waterschap Brabantse Delta. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en thuiswerkbudget.  

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.299,- en maximaal € 5.940,- (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar.

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een hbo-opleiding en heb je kennis en ervaring van inkoop- en contractmanagement? Heb je affiniteit met ICT en de CATS CM methodiek? En ben je servicegericht, communicatief en leergierig? Dan maken we heel graag kennis met jou.  

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kim Struijs, teammanager ICT (076 564 14 51) of Koert Lemmens, senior contractmanager ICT (076 564 18 17). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: