Heb jij een passie voor techniek? En wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan waterveiligheid, zodat we onze inwoners kunnen beschermen tegen overstromingen en hoogwater? Zet dan jouw technische kennis in bij het ontwerpen en bouwen van stevige dijken en waterkeringen.
 

Minimum aantal uur per week: 24
Maximum aantal uur per week: 36
Locatie: Breda
Niveau: hbo/wo
Sluitingsdatum:

Direct solliciteren

Jouw waterwerk raakt ons allemaal

Als technisch manager waterveiligheid bij waterschap Brabantse Delta zorg jij ervoor dat zo’n 800.000 inwoners en ruim 25.000 bedrijven in ons werkgebied worden beschermd tegen overstromingen en hoogwater. Want met jouw technische kennis en ervaring zorg je ervoor dat onze dijken en keermiddelen stevig én veilig worden, en voldoen aan de laatste eisen. Je zoekt samen met collega’s, projectpartners en adviesbureaus naar oplossingen om onze projecten te realiseren en de waterveiligheid op orde te brengen én te houden. Als na alle voorbereidingen de schop in de grond gaat, zie je jouw plannen werkelijkheid worden. En dat maakt jou trots op ons waterwerk.
 

Dit raakt jou

  • Jij vindt het leuk om plannen om te zetten naar een uitgewerkt en uitvoerbaar ontwerp. 
  • Jij krijgt er energie van om met jouw ontwerp de omgeving mooier en, bovenal, veiliger te maken.
  • Jij kijkt graag naar duurzame oplossingen en gaat daarmee aan de slag. 
  • Jij werkt graag aan een project van begin tot eind, van voorbereiding tot ontwerp en oplevering. 
  • Je zet jouw ervaring graag in om collega’s aan te sturen, te begeleiden en verder te helpen in hun werk.

Dit bieden we jou

Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en thuiswerkbudget.  

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.299,- en maximaal € 5.940,- (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Wij hebben een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten. 
 

Raakt dit waterwerk jou?

Heb je een technische hbo-opleiding én een aanvullende opleiding dijktechniek gevolgd? Of een wo-opleiding civiele techniek, met specialisatie op waterveiligheid? En heb je meer dan 4 jaar ervaring in de rol van technisch manager keringen? Dan maken we heel graag kennis met jou.  

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mariska van Rijswijk, teammanager bouwen (06 52398291), Rob Dingemans, technisch manager (076 564 11 78) of Robbert Janssen, technisch manager (076 564 1757). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Over ons 

Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
 

Het formulier wordt geladen.

Dit bieden we jou nog meer: