Lid algemeen bestuur 

Lid algemeen bestuur

Woonplaats: Ossendrecht

Lid van het algemeen bestuur sinds: 2019

Joey Pals

Op dit moment studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Een interessante studie die mij helpt in mijn persoonlijke bestuursontwikkeling. 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om een boek te lezen of een serie of film te kijken. Ook verdiep ik me in de internationale politiek. Het is interessant om te zien welke plek we als klein land innemen.

Ik vind de polders van Ossendrecht een interessante plek in ons werkgebied. Ze laten zien waar we als klein landje goed in zijn. We houden niet alleen ons land droog maar creëren ook nieuwe stukken grond om te wonen en te werken.

"Ik wil dat toekomstige generaties ook nog kunnen genieten van dit mooie land"

Joey Pals

Als 21-jarige ben ik één van de jongste waterschapsbestuurders van Nederland. Met mijn frisse en jonge blik kijk ik anders tegen onderwerpen aan. Het valt mij op dat jongeren nauwelijks weten wat het waterschap doet. Deze prachtige overheidsorganisatie wil ik bij hun onder de aandacht brengen en laten zien dat het werk van het waterschap heel belangrijk is voor de toekomst van onze generatie. 

Zeker gezien de stijgende kosten en de klimaatverandering moeten we ervoor zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Het waterschap moet zichzelf klimaatrobuust maken in samenwerking met het bedrijfsleven. 

Functie

  • Student Rechtsgeleerdheid Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Burgerlid VVD gemeente Woensdrecht (bezoldigd)
  • Financiële belangen: geen

Vragen aan Joey? Neem contact met hem op