Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, ben je agrariër schrijf je dan in op de agrarische nieuwsbrief(externe link).

Inschrijven algemene nieuwsbrief(externe link)

 • Startsein gegeven voor programma Water in balans

  Op maandag 27 februari hebben waterschap Brabantse Delta en de provincie Noord-Brabant op de oever van de beek Aa of Weerijs het startsein gegeven voor het programma Water in balans.

 • De waterschapsbelasting aanslag komt eraan

  Op vrijdag 25 februari ontvangen de inwoners en bedrijven van 13 gemeenten de aanslag waterschapsbelasting.

 • Open dag waterschap Brabantse Delta

  Op zaterdag 4 maart organiseren we een open dag rondom de aankomende waterschapsverkiezingen. We willen laten zien wat ons waterschap allemaal doet en waarom het belangrijk is om te gaan stemmen!

 • Tuinen Bouvigne in TV-programma BinnensteBuiten

  In het populaire TV-programma BinnensteBuiten (KRO/NCRV) komen op vrijdag 17 februari de tuinen van Landgoed Bouvigne in beeld. De uitzending is die dag te zien op NPO 2 om 19:05 uur. Ondanks de winterperiode waarin de opnamen zijn gemaakt is het bijzondere karakter van de drie verschillende tuinen goed zichtbaar. Ook de geschiedenis van het kasteel en het landgoed komen aan bod.

 • De waterschapsverkiezingen: er valt iets te kiezen!

  Op 15 maart 2023 zijn de waterschapsverkiezingen. Alle inwoners van 18 jaar en ouder mogen dan meebeslissen over de toekomst van water in hun regio. Hoe zie jij de toekomst van ons water?

 • Partijen waterschapsverkiezingen bekend

  Op woensdag 15 maart vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Bij waterschap Brabantse Delta doen er 12 partijen mee. Er valt iets te kiezen!

 • Kennisgeving voornemen & participatie Moerdijk-Drimmelen

  Waterschap Brabantse Delta heeft het voornemen om een verkenning uit te voeren naar een opgave in de fysieke leefomgeving voor de versterking van de primaire waterkering tussen Moerdijk en Drimmelen. Met deze kennisgeving informeren wij je over de start van het project.

 • Algemeen bestuur Waterschap vraagt herbenoeming dijkgraaf De Vet

  Breda – Het algemeen bestuur van waterschap Brabantse Delta heeft Kees Jan de Vet voorgedragen om te worden herbenoemd als dijkgraaf door de Kroon. De aanbeveling wordt nu toegezonden aan de Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant.

 • Waterschap herdenkt watersnoodramp 1953

  Op 1 februari 1953 braken de dijken in Zuid-West Nederland. Deze week staat in het teken van gedenken, terugkijken en stilstaan bij de historische gebeurtenissen.