Ruim 500 collega’s werken elke dag met veel plezier aan onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een moderne en betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd.

We werken ook aan de uitdagingen van morgen, denk maar aan lange periodes van droogte, flinke hoosbuien, medicijnresten of andere gevaarlijke stoffen in het water, grondstoffen recyclen uit afvalwater en het ontwikkelen van nieuwe technische innovaties. Dat doen we niet alleen maar samen met onze partners in de omgeving. Dat maakt ons werk zo veelzijdig.

Ga jij met ons de uitdaging aan om West-Brabant mooier te maken? Ben jij vernieuwend en omgevingsgericht? Kijk dan eens naar onze vacatures of stages en meld je aan voor onze e-mailservice. Je krijgt dan vanzelf bericht als er een vacature is die aan je profiel voldoet. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons werk en de vacatures.